METAL-M

Ukratko o kompaniji

Metal-M je preduzeće u 100% privatnom vlasinštvu, osnovano 1996. godine u Banja Luci. Na početku rada proizvodio se samo jedan artikal pomoću alata sa ručnom polugom. Međutim, u predstojećem periodu dolazi do nabavke mašina koje su uticale na promjenu proizvodnog programa i omogućile raznolikost proizvoda. U daljem toku razvoja i širenja proizvodnje su i investicija i kupovina naprednih CNC mašina čime smo kvalitet proizvodnje podigli na najviši nivo, naročito kako bi zadovoljili kupce.
Danas, nakon 24 godine, preduzeće broji više od 15 radnika, 35 mašina i 200 artikala. Pored proizvodnje sopstvenih artikala, bavimo se i raznim uslugama. Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja metalne galanterije (roštiljski program, program za voćarstvo, poljoprivredni alati i još mnogo toga), sječenje, štancanje, farbanje elektrostatičkim nanošenjem praha, obrada metala na CNC mašinama i tako dalje.
Zahvaljujući našem širokom asortimanu proizvoda, kao i mnoštvu uspješnih projekata iza nas, u mogućnosti smo da ponudimo širok spektar usluga vrhunskog kvaliteta iz oblasti obrade metala. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, kao što su CNC plazma, glodalica, strug, probijačica i timu stručnih i profesionalnih ljudi u kratkom vremenskom roku dolazimo do odličnih rezultata.
KATALOG PROIZVODA